Osta oma lehmä

Nyt sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus ostaa kauttamme ihan ikioma lehmä*  tai osuus lehmästä. Voit valita oman lehmäsi useista eri vaihtoehdoista, ja jos ostat sen kokonaan omaksesi, voit myös päättää sen nimestä.

Lähetämme sinulle kuvia ja kuulumisia omasta lehmästäsi, ja voit halutessasi käydä myös katsomassa sitä. Voit siis seurata omaa lehmääsi läpi sen koko elämänkaaren.

Lehmän kasvatusaika on 8-20 kuukautta riippuen siitä, minkä ikäisen vasikan ostat. Lehmät poikivat keväällä. Jos siis ostat vasikan kesällä, kasvatusaika on pitkä. Jos taas hankit vasikan talvella, on kasvatusaika lyhyempi. Teurastuksen jälkeen lehmäsi lihat toimitetaan sinulle lähimpään lämpötilakontrolloituun logistiikkavarastoon.

Lehmän hinta muodostuu vasikan ostohinnasta ja kuukausittaisista hoitomaksuista. Teurastus, leikkaus, pakkaus ja kuljetus sisältyvät edellä mainittuihin maksuihin. Perustuotteiden, kuten fileet, paistit ja jauheliha, lisäksi sinulla on erillistä maksua vastaan mahdollisuus saada osa lihoista myös pidemmälle jalostettuina tuotteina, kuten makkarat ja säilykkeet.

Yrityksille, ravintoloille ja suurtalouksille suosittelemme kokonaisen lehmän hankintaa. Pienemmille talouksille osuuden ostaminen on varmasti järkevämpi ratkaisu. Teurasikäisestä lehmästä saadaan lihaa yhteensä jopa 200 kg.

Oma Lehmä Oy:n myymät vasikat ovat rodultaan herefordeja, ja ne elävät Varsinais-Suomessa Loimaalla, Heikkilän luomutilalla.

* Oma Lehmä Oy:n sivuilla puhutaan lehmistä yleisnimityksenä naudoille.  Lihanaudat ovat kuitenkin yleensä sonneja, kuten myös kaikki Oma Lehmä Oy:n myymät vasikat.

Jos olet kiinnostunut omasta lehmästä, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.
Huomioi että '-merkityt kentät ovat pakollisia

Oma Lehmä Oy pitää nyt hetken taukoa lehmäkaupasta. Palaamme taas pian asiaan ja ilmoittelemme asiasta näillä sivuillamme ja Facebookissa. Pysy kuulolla!