Usein kysyttyä

Kuinka paljon oma lehmä tai osuus siitä maksaa?
Oma Lehmä Oy:n hinnaston löydät täältä

Miten voin ostaa osuuden omasta lehmästä? Pitääkö minun itse etsiä muut osakkaat? Entä jos muut eivät maksakaan osuudestaan?
Kaveriporukassa oman lehmän omistaminen on tietysti hauskempaa kuin ventovieraiden kanssa. Kerää siis ihmeessä porukka ja hankkikaa yhdessä oma lehmä! Jos et saa porukkaa kasaan, muut osakkaat löytyvät meidän kauttamme. Mikäli joku sopimuksen tehneistä osakkaista jättää maksunsa hoitamatta, on se meidän ongelma, ei sinun. Osuutesi on siis turvattu, kunhan hoidat oman sovitun osuutesi lehmän kustannuksista.

Miten saan tietoa oman lehmäni kuulumisista?
Lähetämme sinulle kuukausittain sähköpostitse uutiskirjeen, jossa kerromme viimeiset kuulumiset ja liitämme mukaan kuvan. Lisäksi julkaisemme kuvia ja juttuja myös Oma Lehmä Oy:n Facebook-sivuilla.

Milloin ja miten lehmää voi käydä katsomassa? Vaatiiko vierailu ilmoituksen etukäteen?
Omat lehmät oleilevat Loimaalla ja sen lähialueilla Varsinais-Suomessa. Voit käydä moikkaamassa omaa lehmääsi periaatteessa milloin vain. Tämä vaatii kuitenkin yhteydenoton hyvissä ajoin etukäteen tilan henkilökuntaan. Saat yhteystiedot sopimuksen teon yhteydessä. Ja vinkiksi: kesä on paras aika vierailla! Silloin lehmät ovat laitumilla ja elävät elonsa parasta aikaa.